diumenge, 30 d’agost del 2015

DINAR

Després d'una baixada xino-xano des de casa fins a l'Hotel de Wereld (famós per ser el lloc a on Alemanya va rendir-se d'avant dels canadencs i va posar fi a la guerra; imagino els dos generals sense munició ajaguts a una pedra i bevent cervesa tèbia, mirant el riu darrere les runes, mentre els seus nanos disputen un partit de futbol amb una bola de drap) amb la intenció de fer una copa d'algo i estava tancat.

Just d'avant de l'hotel, a la banda del carrer, hi ha un bar amb cadires a fora. Kelly's. He deixat la bicicleta amarrada com si fos un cavall i he entrat. La cambrera vestia una samarreta que deia "I put Ketchup on my Ketchup", m'ha convidat a passar al jardí.


Animada pel descubriment he demanat la carta per dinar. 'Texas Burger' i 'Desperados' (made in The Nederlands). Despres de dinar i com sempre porto els llibres a sobre, m'he quedat 3 hores llegint i prenent notes. Després encara he tingut estomac per menjar un #cheesecake, especialitat de la casa #handmade #ohlala. Base de galeta mòlta amb coberta de dos centimetres de crema de formatge condensat, mig per sobre mig pel plat mermelada amb gerds sencers... #Nyam


I això és tot. He tornat caminant a casa amb la bicicleta al meu costat i amb la lentitud que mereix un diumenge de descans. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada