dimarts, 25 d’agost del 2015

NO ET COMPRIS UNA JAQUETA IMPERMEABLE

Compra't un plàstic.

Quan plou als Països Baixos i has d'agafar la bicicleta o  bé caminar una estona, el millor és un plàstic tipus bossa d'escombriaire industrial amb tres forats. Hi ha una botiga molt recomanable de coses anomenada HEMA (hi ha a tot arreu, fins i tot al meu poble), allà hi podeu trobar unes de més bufones que fins i tot tenen un fil al voltant de la caputxa perquè no et voli mentre estàs pedalejant com una burra contra aire-pluja-i-fulles. La gent que et veu pateix si no duus un plàstic. Els agrada que tothom estigui protegit de l'aigua perquè el que no els agrada és anar refredats. Anar refredat demostra una mala gestió en els dies de pluja. Diré que el plàstic és més de dona que d'home, doncs l'home va amb gavardina mullat com un pollet. Ah! És el que toca.

Descarta el paraigua; això només serveix per anar del cotxe al portal. Té un utilitari provisional, tigraràs cinc minuts en notar que l'aigua ve de tots els costats. Fas més ridícul amb un paraigua corcat que amb un plàstic. Hi ha jaquetes impermeables precioses i assequibles (no més de 100 €) de la casa RAINS però que, amb la teoria catalana "compra-ho bo i compra-ho un sol cop" podríem punxar si és per donar-li l'utilitari de "en dies de pluja". Són jaquetes tan boniques que estic convençuda que el dia que plogui posaríem un plàstic HEMA a sobre.

Resolució: vés vestit com vulguis i proveeix-te d'una gorra i un plàstic. Adverteixo que hi ha més oferta de barret impermeable a El Corte Inglés de Francesc Macià que a qualsevol botiga d'aquest país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada