dimecres, 15 de juliol del 2015

CARTA 1

Bon dia des de les terres baixes!

Us escric des d'un lloc a on estaré un temps, a Bennekom, són 3 poblets alineats des de l'estació de trens d'Ede fins al riu Rijn (Ede, Bennekom i Wageningen) Això és el camp pur europeu; cada casa té 2 o 3 cavalls, cabres, gossos, gats i moltes aranyes que cusen casa teva a la que et dónes la volta. Tots els veïns de Bennekom tenen una serra elèctrica per podar els arbres del jardí.




Al principi tot va anar molt depresa, feia temps que no em sentia perduda, desorientada i sense una resposta ràpida per trobar una solució al caos. El caos momentani de quan algú es deixa caure a un país desconegut, per molt europeu que sigui. Ahhhh!!!!!

Hi ha molt ordre i respecte. La primera setmana a l'hostal Strowis (Utrecht) em vaig adonar que no era l'única que havia triatHolanda com a punt de partida per una nova etapa! Hi havia molts més, i de punts del planeta diferent, va ser una bona expèriencia. Passejava molt per tal de veure com funcionava la ciutat. Tot és idíl·lic, tooooot! Tenen molta gràcia per fer que tot resulti confortable.


Menjador, cafe, bar de l'Hostal Strowis


Fins que no trobi una feina, faré excursions a les ciutats, e intentaré conèixer més aquest poble a on em trobo. És difícil perquè aquí els edificis no tenen cap indicació del que són; amb un cartell ben gros que digui BAR, HOTEL, MUSEU, CAFETERIA, BOTIGA; aquí la porta està oberta sense cartells. Potser entres a una casa o potser no; et faran sortir amb educació o t'hi deixaran quedar i oferiran un cafè o te.

Us envío alguna fotografía dels primers dies. 

Una abraçada, 

Carla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada